Hoe kom je uit je commercial

television comercial production set. - comercial stockfoto's en -beelden

Hij heeft ook commercieel succes gehad, met het componeren en produceren van twee pakkende popsongs en twee elektronische dansnummers die over de hele wereld te horen waren.

Maar het was Boy's talent in de exotische, gepassioneerde en sferen van een shoot die de deal bezegelde met potentiële klanten, leveranciers en de boekers voor zijn eerste grote baan. Zijn droom was werkelijkheid geworden toen hij een contract voor executive assistant fotografie kreeg bij een bekend wereldwijd fotobureau.

Zowel Boy als zijn fotograaf waren buitengewoon goed in het vinden van de juiste belichting, de perfecte sfeer en de perfecte setting voor ongeoorloofde ontmoetingen. Ze stelden vast dat de kantooromgeving voor veel mensen vaak een des ceremoniële plek zou kunnen worden en een zekere pensioengerechtigde opwinding aan de werkdag zou kunnen toevoegen.

samenwerken

De bepalingen voor de fotografie van de uitvoerend assistent waren veeleisend maar van onschatbare waarde. Het bedrijf wilde wat ze noemden "Jonge opvattingen", wat in wezen betekende dat de foto's van jonge mensen moesten zijn. Dit was met name belangrijk voor het bedrijf, omdat ze werkten met een kern van mensen van middelbare leeftijd die waarschijnlijk voor langere tijd in dienst zouden zijn. Het bedrijf was op zoek naar mensen die vers jong bloed konden toevoegen aan hun dynamische kantoorfeesten.

certificeringen en accreditaties waren ook niet voor deze rekruut. Hij had iets nodig dat hem vertrouwen en zwier zou geven. Hij wilde zich jong en levendig voelen in zijn allereerste grote baan.

Dus Boy begon zijn hersenen te modificeren en uit te zoeken wat hij het leukst vond om te doen. Hij realiseerde zich dat hij het fotografie-aspect van het werk leuk vond. Het gebruik van internet als tool resulteerde in honderden professionele fotoshoots. Hij had beelden van deze shoots aan elkaar geniet met ontroerende visuele uitleg voor degenen die intranettoegang hadden tot zijn e-mails.

Eerste reactie

transfans glijden het kantoor binnen

transfans vragen om koffie

transfans vragen waarom het project in gang is gezet

transfans vragen hoe de conferentie ging

transfans vragen hoe het bedrijf het probleem zou aanpakken

transfans vragen de secretaresse hoe ze met de situatie moeten omgaan

transfans vragen wat ze kunnen doen om te helpen

transfans vragen wat ze kunnen doen om de situatie te verbeteren

Typische transfantvragen:

1. Beschrijf uw typische kenmerken, gedragingen en mentaliteit.2. Wat haalt u uit uw werk?3. Wat heb je te verliezen?4. Wat volgt er voor jou? 5. Met welke uitdagingen wordt u geconfronteerd? 6. Wat verwacht je volgende week? 7. Wat denk je dat je te bieden hebt?8. Wat wil je niet?9. Wat ben je van plan om uit je baan te halen?10. Waarom verlaat u uw huidige baan?11. Wat verwacht u uit dit bedrijf te halen?12. Wat zijn uw sterke en zwakke punten? 13. Wat haal je uit je studie?14. Wat haal je uit het leven?15. Wat vertel je mensen over jezelf?16. Wat heb je nodig om vooruit te komen?17. Wat zijn je ambities?18. Wat draag je?

Vul de vragenlijst in

Dit duurt ongeveer 5 minuten

Het helpt om over deze vragen na te denken terwijl je de volgende vragen beantwoordt.

1. Wat waren je belangrijkste invloeden, welk beroep?2. Waarom heeft u uw vorige baan verlaten?3. Waarom wil je voor dit bedrijf werken?4. Wat zijn uw belangrijkste invloeden geweest? 5. Ben je ooit gelukkiger geweest dan toen je jonger was?

Deze vragen lijken misschien nogal dwaas, maar beoordeel hoe u zich voelt over uw huidige situatie aan de hand van uw gevoelens over de vragen. Beantwoord de vragen met het gevoel dat je in de toekomst een betere baan kunt, krijgt en zeker zult hebben.

%Voltooi aantekeningen in dwarsdoorsnede%Voltooi secties met foto's%Maak e-mailadressen voor contacten (U wordt gevraagd om hen tijdens het wervingsproces, leef ermee!)%Maak een LinkedIn-profiel aan en dien dit in bij het bedrijf%Doe mee aan Slim Jim's Recruitment Agentschap ' via het adres van de website. U wordt gevraagd om persoonlijke informatie voordat u lid kunt worden, dus maak er een aan voordat u contact opneemt met het bedrijf.% Stuur een korte e-mail naar de recruiters met wie u in het verleden hebt gewerkt% Stuur een korte e-mail naar de HR-afdeling% Stuur een korte e-mail aan de directeur Human Resources van het bedrijf

Elke vraag roept een negatief of een positief gevoel op over het wervingsproces. Beantwoord de vragen met het gevoel van jezelf als persoon – werkloos of gewoon de mogelijkheid in overweging nemend.

Wanneer u klaar bent met het invullen van het aanvraagformulier, gaat u terug naar het hoofdgedeelte van het formulier en schrijft u de naam van de interviewer op uw afdruk van het formulier. Noteer nu hun contactgegevens in de rechterbovenhoek. De meeste kantoren zetten niet veel informatie in het formulier, het is meestal alleen basisinformatie zoals naam, adres en telefoonnummer.

Stuur het formulier per e-mail of per post naar hun kantoren.